Handleiding

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Bala! Reserveren via onze website kan 24 uur per dag. Wil je ons liever zelf spreken? Wij helpen je graag met persoonlijk advies of een specifieke vraag, dit kan door contact op te nemen via :

reservering@bewustzijnscentrum-bala.nl

Registreren
Als je voor de eerste keer een reservering wilt maken dien je jezelf eenmalig te registreren. Je vult hier je naam, adresgegevens en e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres zal een link worden verzonden om je wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien je jouw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een ruimte te reserveren zoek je eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kun je de gewenste tijdvakken en ruimtes selecteren. Dit doe je door, met je linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien je bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. Je heeft nog geen account. Als je voor het eerst op deze site een ruimte wilt huren dan heb je een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Je wachtwoord werkt niet. Misschien ben je jouw wachtwoord vergeten. Klik hier om je wachtwoord opnieuw aan te vragen.